Salon De Legge Polen-USA

  • haar met gladheid
  • kapsel met gehoekte pony
  • krul in de nekzone

 
Salon De Legge Opole Polen werd door Goldwell onderscheiden in de top 5 van kapsalons in Polen. Het salon lanceert elk jaar collecties op de Poolse nationale haarshow, gevolgd door fotoshoots en persreleases met publicaties in Passion, Clips, Salon en andere magazines in de hele wereld.
 
Het Europese De Legge Salon in Asheville brengt een internationale flair naar Noord-Carolina.
 
Hier zien we drie aanzichten en twee stylingvarianten van een eenvoudige basissnit. De snit zelf is op schouderlengte met een gehoekte snitlijn bij de onderste rand die getextureerd is om te verzachten en een zachte buiging te geven aan de lijn. De bovensectie is geknipt in een overlappende, uitgebreide pony met steile hoeken en geometrische vormgeving.
 
Deze lijnen en hoeken zijn geaccentueerd en gedramatiseerd door het gebruik van doelgerichte kleurtechnieken om weerkaatsende lijnen te creren om de snitlijnen van het kapsel te beklemtonen en te complimenteren.
 
Op de fotos hieronder zien we een kapsel dat met het scheermes geknipt is met als kenmerken een pony op kinlengte en doelgerichte blonde kleur om de ponyzone te accentueren. Het schouderlange haar werd verder opgelicht door panelen met blonde kleur op de buitenste haarlagen die een visueel interessant effect creren naarmate het haar beweegt.
 
  • half opsteekkapsel
  • naar achter getrokken haar
  • steil haar

 
Kapsels: Jola De Legge & Dawid Klimek
Haarsalon: Salon De Legge Opole & Asheville