"Burlesque" van Image Hair Group

De bob in zijn originele vorm is nog steeds één van de meest expressieve haarsnitten van ons tijdperk. Modern en van tijdloze schoonheid. Verfijnd en elegant, maar eveneens zwoel en wankel. Geen enkel ander kapsel is zo veelzijdig als de bob.
 

Burlesque combineert de origines van de bob uit de jaren 20 en 30 met moderne snittechnieken en schitterende kleuren, zo vol contrast en zo gepersonaliseerd als nooit tevoren. De naam Burlesque is afkomstig van een tijdperk waarin de luxeprostitutie floreerde in Berlijn en waarin de dames van de bob het kapsel van de periode maakten. De meisjes van plezier en de verfijnde society hadden één ding gemeen: de bob.
 
Deze haarsnit verbond alle lagen van de maatschappij. Zo verschillend als deze dames waren, zo uniek kan de bob zijn in zijn techniek en kleur. Maar een bob is geen bob zonder de ronde pony en glanzende kleuren. De meest klassieke van alle snitten werd nu nieuw leven ingeblazen door de Image Hair Group.
 
Een nieuwe kijk op een klassieker. Met al de zwoele en verleidelijke elementen die makkelijk vloeien in pure verfijning. De pony werd geknipt langs de golvende lijn van de expressieve wenkbrauwen en vormt in het midden een kleine buiging boven de neus. De contouren van deze snit zijn overal rond en verleidelijk in de echte betekenis van het woord. De kleur is een diep en rijk mahonie, geaccentueerd door zwarte stroken die zorgen voor méér glans en dimensie.
 
Kapsel: Image Hair Group