Nikita collectie

Trends voor haar
 
Het Nikita Creative Team introduceert de interpretaties van lente- en zomertrends in de Nikita collectie lente/zomer.
 
Het team was erg geïnspireerd door de internationale trends van op de catwalks wereldwijd. Dit wordt duidelijk uitgedrukt in de erg kleurrijke trend “Caribbean Chiic” en in de tweede trend “Breeze”.
 
Caribbean Chiic
 
  • makkelijk mannenkapsel
  • sterk herenkapsel
  • kapsel uit de jaren 70

 
Het Nikita Creative Team groet de lente en zomer met de energieke trend Caribbean Chiic. Dit is een elegant kapsel dat toch heel erg comfortabel zit – eenvoud met klein scherp kantje.
 
Styling en make-up bestaan uit sterke en veel kleuren, vooral perzikkleurige en gele highlights. Contrasten ziet u overal; soms enkel in de snit, soms met een exotisch kleureffect. Deze stijl ademt duidelijk de jaren 70 uit.
 
Breeze
 
  • mannenkapsel met beweging
  • haar met natuurlijke beweging
  • kapsel voor lang blond haar

 
Breeze is een erg comfortabel, zacht alternatief voor de sterkere looks in Caribbean Chiic. In Breeze is alles erg natuurlijk, wat heel erg weerspiegeld is in het haar, de make-up en kledij en vooral in termen van textuur.
 
De kleding bestaat uit éénkleurige lichte weefsels. In het haar ziet u natuurlijke bewegingen, kleuren binnen dezelfde tint en leuke zandschakeringen. Korte, praktische kapsels of lange, natuurlijke lengtes waarbij de kleuren de bewegingen onderstrepen.
 
Haar: Nikita Creative Team met Oddhild H. Lødøen, Noreen Hayat, Laila H. Pettersen, Jeanette Knutsen, Marita Jensen, Kristine Svanem, Ragnhild Strøm
Make-up: Annette Elvhaug
Styling: Victoria Pernille Walderstøen
Fotografie: Joakim Krøvel
Tekst: Heidi Karoline Siljan en Oddhild H. Lødøen