Zenith

Tracey Hughes @ Mieka Hairdressing

  • gladde bob
  • lang glad haar
  • superkort kapsel
  • glad lang haar
  • kapsel met spiralen
  • haar met highlights

 
Het lente-/zomerseizoen ziet de terugkeer van geometrische lijnen en klassieke, maar gemoderniseerde bobs met de klemtoon op gladde glanzende schijn. Eenvoudige vormen met langere afgeronde ponyĺs krijgen sterkte met kleurtinten die krachtiger zijn.
 
Deze zuivere krachtige vormen werken als accenten voor de harmonieuze kleurstemming voor dit seizoen met haarkleurtrends die weggaan van vrolijke contrasterende tinten naar een meer getemperd kleurenpalet. De zomer staat voor lichter en frisser wat kleuren betreft.
 
Blond zal de meest overheersende haarkleur zijn, we zullen echter de inspiratie zien voortkomen van de natuur met blonde tonen van zachte koralen en parels, amber en woestijngoud. Brunettes zullen de tinten van aardezandbruin, rustiek koperbruin en koel jadebruin hebben terwijl roodharigen zullen schitteren in intens granaat, rood zoals de zonsondergang en rustiek koper. Donkere schakeringen zullen inktzwart en marineblauw zijn met intense iriserende violette en paarse nuances.
 
Krullen worden compacter. De krullen zullen strakker zijn in plaats van de zachte lossere krullen van vorig seizoen. Ze zijn sexy en worden gedragen met grote trots.
 
Dit seizoen moedigt de vrouwen aan om hun eigen persoonlijke uitdrukking te vinden door inspiratie te putten uit de wereld rondom zich, maar toch hun eigen individualiteit te herkennen.
 
Zenith door Tracey Hughes zet verbazingwekkende creaties in de spotlights waarbij grafische vormen aangevuld worden door krachtige maar mooie kleurtinten. Deze inspiratie is afgeleid van het vertrouwen van de moderne vrouwen van tegenwoordig, die het toppunt van hun onafhankelijkheid zijn. Een unieke fusie van de mode ge´nspireerd op de powerkledij van de late jaren 80/vroege jaren 90 wordt gecombineerd met de glamour van cabaretmusicals. Zuivere sterke lijnen werken als accenten voor de harmonieuze kleurstemming voor dit seizoen.
 
Zenith moedigt vrouwen aan om hun eigen persoonlijke uitdrukking te vinden en om te schitteren in het toppunt van individualistische haarmode.
 
Haar: Tracey Hughes
Kleur: Tracey Hughes
Fotografie: Marija Ikovic
Make-up: BennJae
Stiliste: Cassandra Scott-Finn
Producten: Wella Professional