Winterkapsels van John Beerens

  • lang krullend haar
  • lang steil haar
  • lang golvend haar
  • haar met lange staart vooraan
  • kort modern mannenkapsel
  • warrig mannenkapsel
  • boblijn
  • bob met schuine lijn
  • korte boblijn
  • korte bob met warrige styling

 
De nieuwe Wintercollectie van Team john Beerens Haarstudio te Tilburg bestaat uit speelse en casual lijnen waarbij veel gebruik word gemaakt van eigen structuur en volume. Of je nu krul van jezelf hebt of je laat er krullen inzetten door middel van een krultang of een permanent, ze zijn helemaal HOT!
 
Trends voor kort haar
 
Omdat kort haar nog steeds in opkomst is maar veel vrouwen toch nog op een tussenlengte zitten, hebben we gekozen voor twee verschillende boblijnen.
 
De eerste bestaat uit zachtere lijnen met veel volume en veel lagen geknipt in het haar. De schuine lijn naar voren kan een mooie kaaklijn goed accentueren of het gezicht juist wat slanker maken. Een warme rood/bruine kleur met verschillende koperen highlights brengt het kapsel meer diepte en een zachte uitstraling. Warme highlights mogen dus weer deze winter.
 
De kortere boblijn geeft juist een fris en pittig uiterlijk. Door een strakke lijn als basis en weinig lagen bovenop creeer je een volle coupe. Hou daarbij wel een pittig accent in de pony partij, door daar wťl lagen in te knippen. Rood/violet tinten gaan we ook weer veel zien deze winter, deze tinten passen dan ook perfect bij de pittige kapsels.
 
Beide kapsels zijn op verschillende manieren te stylen. Voor veel volume, en toch gladde, glanzende en strakke punten is de CHI Volumizing Iron ideaal. Hiermee krijg je volume aan de aanzet, wat je normaal gesproken juist verliest als je je haar steilt. Door het unieke CHI Cationic System behoud je ook veel glans en beschadigt je haar niet tijdens het steilen. Om in een handomdraai van steil haar naar nonchalante krullen te gaan kun je dezelfde steiltang gebruiken als wanneer je je haar recht maakt, alleen nu draai je de tang meer naar binnen toe, zodat er in plaats van steil haar speelse krullen en slagen ontstaan. Je kunt je haar natuurlijk ook laten permanenten met de CHI Waves of de Curl CHI gebruiken.
 
Trends voor lang haar
 
Voor alle vrouwen die het haar graag lang willen houden hebben we gekozen voor veel beweging en volume in het haar, of zelfs de extreme, fijne krullen. Veel lengteverschil in de lagen geeft het haar extra volume en het gaat daardoor ook speelser vallen. Je kunt deze kapsels ook goed combineren met een pony of een lok die je dan met de lagen aan de voorkant laat aansluiten.
 
Door te spelen met verschillende kleurnuances in het haar creŽer je diepte. Zo lijkt het haar voller. Vooral warme koper honing tinten mogen veel gezien worden.
Of je deze kapsels nu glad of met structuur draagt, de lagen komen bij beide kapsels goed tot hun recht en je zult zien dat de kleuren ook anders overkomen. Dus creŽer je niet alleen een ander kapsel, maar ook een andere kleur. Gebruik bij het stylen van een krullend effect geen borstel. Wild en wat pluizig is helemaal niet erg.
 
Trends voor de man
 
Bij de mannen hebben we gekozen voor een kortere coupe. Verschillende lengtes bovenop om een chunky en warrig effect te creŽren. Korte lengtes aan de zij en achterkant met nonchalante contouren, zodat je niet het ďpas geknipteĒ effect krijgt. Door de hoeken erin te laten kun je het haar op verschillende manieren stylen met een matte en stugge wax. Hierdoor hou je het haar ook voller en kun je het ook nog altijd restylen. Wil je juist een andere look krijgen met hetzelfde kapsel kun je ook kiezen voor een vettere wax zodat je een piekerig effect krijgt met meer glans.
 
Haar: Team John Beerens Haarstudio
Haarproducten: CHI by Farouk Systems USA
Make-up: Kelly Koorn voor Pupa
Fotografie: Paul Bekkers
Modellen: Femke, Britt, Rory, Jo-ann en Meegan
Kleding: Gio-Goi