Reflections door BUNDY BUNDY

  • swingkapsel
  • supersteile haarsnit
  • kapsel voor een breed gezicht
  • lange warrige haartijl
  • kapsel met volume en krul
  • korte krullen
  • erg krullend haar
  • haarstijl met volume

 
Het trendverslag van BUNDY BUNDY:
 
Welkom in het Aquariustijdperk: voor zijn unieke “Easy look” die een maximum aan stylingvarianten garandeert voor iedereen die die draagt, was het artistieke team van BUNDY BUNDY geïnspireerd door de prêt-à-porter looks gecreëerd door topontwerpers zoals Noten, Dolce & Gabbana en Nicolas Ghesquiere voor Balenciaga voor het komende lente- en herfstseizoen, met al zijn bloemenpracht en bloesem- en pasteltinten en trendy verwijzingen naar het flower power tijdperk enz… Trendsetters, vooral Agyness Deyn, het modieuze Britse model en Kylie Minogue waren de inspiratiebronnen voor de creatie van deze nieuwe sterrenlook.
 
De nieuwe trendy kleuren van BUNDY BUNDY:
 
De trendy collectie van BUNDY BUNDY voor het lente-/zomerseizoen wordt gedomineerd door schitterende schakeringen van blond. Dankzij een nieuw gecreëerde kleurtechniek (Luxury Shades, ontwikkeld door het artistieke team van BUNDY BUNDY), bekomen we harmonieuze, glanzende kleurnuances door een verscheidenheid aan highlights in verschillende kleuren.
 
Deze techniek vereist dat de kapper elke haarlok apart behandelt. Het resultaat is absoluut verbluffend. Als hoogtepunt voor 2008 ontwikkelden de kappers van BUNDY BUNDY een uniek koperrood, een modieus platinablond en een trendy champagnetint.
 
De trendy haarsnitten van BUNDY BUNDY:
 
Voor de lente/zomer ontwierp het artistieke team van BUNDY BUNDY haarsnitten die er niet enkel erg cool uitzien wanneer ze perfect gestyled zijn, maar eveneens wanneer ze als actuele net-uit-je-bed look gedragen worden. Bovendien verliezen ze nooit hun glans. Deze kapsels zijn beïnvloed door bobsnitten, pony’s en varianten op de pagesnit en zijn uiterst veelzijdig.
 
Deze haarsnitten kunt u stylen op een steile manier, maar ook in een romantische look of een variant met krullen. Het geheim zit ‘m in de zachte lijnen. Elke haarsnit laat minimum drie stylingvarianten toe – kiest u maar uit voor uzelf!
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team