Simply Red door BUNDY BUNDY

  • korte damessnit
  • haar in linten gestyled
  • jongensachtig kapsel voor vrouwen
  • retro opsteekkapsel
  • jongensachtige haarsnit
  • korte haarstijl voor vrouwen
  • kapsel met bakkebaard
  • korte haarsnit voor dames

 
BUNDY BUNDY stuurt een trendy boodschap:
 
Kortharige stijliconen uit het verleden zoals Coco Chanel, Twiggy en Sharon Stone waren de inspiratiebronnen voor de toekomstlook van BUNDY BUNDY voor dit jaar. In een tijd waarin vrouwen steeds meer scoren met een combinatie van succes, toewijding en schoonheid, is de garçonnesnit erg modieus geworden.
 
Spelen met mannelijke elementen terwijl het klassieke vrouwelijke sexappeal beklemtoond wordt, is nog nooit zo verleidelijk geweest. Het artistieke team van BUNDY BUNDY koos voor de signaalkleur rood, die straks zal te zien zijn in de herfstcollecties van Dior, Valentino en Dolce&Gabbana, om deze trendy boodschap in de verf te zetten.
 
Trendhaarkleuren van BUNDY BUNDY:
 
Het artistieke team van BUNDY BUNDY bereikte een nooit eerder geziene doorbraak door zijn trendkleuren voor het herfst-/winterseizoen te creëren. Behalve de conventionele highlightingtechniek, ontwikkelden de kappers van BUNDY BUNDY een nieuwe techniek met als naam “Luxury shades”.
 
Zoals artiesten waterverf gebruiken, gebruiken zij verschillende kleuren en schakeringen om een heel beeld van fantastische, telkens veranderende kleuren te creëren. Tot op heden werd dit prachtige kleurenfeest als haast onbereikbaar beschouwd bij kort haar. Na het bestuderen van de komende prêt-à-porter collecties, koos het team voor roodachtig goud, koperrood en roodachtig kastanjebruin als trendkleuren.
 
Nieuwe trendsnitten van BUNDY BUNDY:
 
Voor het herfst-/winterseizoen besloot het artistieke team van BUNDY BUNDY om de garçonnesnitten om te wentelen. Voor de allereerste keer vertonen deze haarsnitten zachte golven en vrouwelijke lijnen in plaats van scherpe contouren. Dankzij lichtjes langer bovenhaar, is het mogelijk om zelfs met korte haarsnitten drie verschillende kapsels te bekomen, wat nog een andere nieuwigheid is. In de BUNDY BUNDY haarsalons zijn haarsnitten een kunst op zich.
 
Kappers bij BUNDY BUNDY gebruiken millimeterprecisie om de exacte proporties voor de haarsnit te kiezen zodat die past bij de gelaatstrekken van de klant. Nog een andere innovatie bij BUNDY BUNDY: door haarstukjes te gebruiken geverfd in een passende kleur, kan de garçonnesnit in geen tijd veranderd worden in een artistiek hoogmodieus kapsel.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team