De haartrend heet ôVolumeö

Haar met extensions
 
Volumineuze lange kapsels en mode be´nvloed door de jaren 40 en 70 staan dit nieuwe seizoen in het middelpunt van de belangstelling volgens voorspellingen van haarextensions specialist Hairdreams. Dankzij Hairdreams hebben alle vrouwen de gelegenheid om deze trend te volgen, zelfs al hebben ze kort en fijn haar.
 
Met de nieuwe trendcollectie stelt haarextensions specialist Hairdreams nu de mode en haartrends voor 2008 voor. Het motto van de nieuwe kapsels is veelzijdigheid: van betoverende diva looks uit de jaren 40 tot de nieuw ge´nterpreteerde, romantische look uit de jaren 70.
 
Afhankelijk van het kapsel wordt het haar steil, elegant golvend, soms getoupeerd voor het hoogste volume en dan opnieuw opzettelijk warrig gedragen. De nieuwe mode is erg verscheiden en toch hebben alle nieuwe looks ÚÚn ding gemeen: lang, vol haar met veel volume.
 
Retro Glam kapsel
 
haarverlenging haarverlenging haarverlenging haarverlenging
 
Ontspannen stadskapsel
 
haarverlenging haarverlenging haarverlenging haarverlenging
 
Romantiek uit de jaren 70 kapsel
 
kapsel met extensions kapsel met extensions kapsel met extensions kapsel met extensions
 
Dankzij Hairdreams kunnen vrouwen van wie het eigen haar van nature eerder kort en fijn is, nu de nieuwe haartrends dragen. Met behulp van moderne technologieŰn om het haar te verlengen en de dichtheid ervan te verhogen zoals bijvoorbeeld het LaserbeamerXP-System, voegen de professionals van Hairdreams gewoonweg de missende lengte of het ontbrekende volume toe met echt haar van topkwaliteit. Hierdoor kan elk gewenst trendy kapsel bekomen worden.
 
Dit zijn de trends die door de Hairdreams trendscouts ge´dentificeerd werden. De nieuwe trendkapsels zijn beschikbaar bij partners van Hairdreams.
 
Kapsels en extensions: Hairdreams