Contrasten van een heldere zomernacht


Tijdens een heldere zomernacht verlichten de maan en de sterren de hemel. De witte schijn van sterren en planeten die zich lichtjaren ver bevinden, schetst de contouren van de omgeving.
 
Ankes basiskleur is een mineraal donkerbruin. Een trendkleur die enkel herkend wordt bij een tweede oogopslag. De haartoppen en de middelste sectie zijn volledig geverfd en gaan over van de externe warme tint tot de koele basistoon.
 
Door het haar in laagjes te knippen en sterk te textureren, wordt deze overgang opnieuw opgepikt. Het haar was bewust niet uitgedund om verschillende stylingmogelijkheden mogelijk te maken met een welgevormde snit. De snit is georiënteerd op zuivere geometrie, omkadert het gezicht en accentueert de achterkant van het hoofd met een lange sectie die geleidelijk verdwijnt.
 
Voor het stylen werd het haar geföhnd na het aanbrengen van een proteïne crème, die zorgt voor lichtheid, stabiliteit, glans en bescherming. De afwerking gebeurde met warmtestyling, stylingcrème, haarlak en vingertechnieken.
 
Collectie: Haarseizoen
 
Creatief directeur: Alexander Seidel
Assistenten: Claudia Grenz, Rafaele Stohwasser, Tobias Strunz
Foto's: Medien-Galerie A. Seidel