Energie van een opgaande zon


De opgaande zon ontplooit haar volle kleurenkracht. Van lichtgele nuances tot een diep rood. Een nieuwe dag. Een nieuw begin.
 
Kleuringen bouwen dit lang kapsel op. Lichte, zacht vallende reflexen herhalen natuurlijke lichtstemmingen. Dit werd bedekt met een transparant kleurlaagje, dat zorgt voor glans en een stralend kleureffect. Beide technieken creŽren de goudblonde kopertoon van Claudia.
 
Dit wordt beklemtoond met de geometrische snit, waarvan de zware pony recht boven de wenkbrauwen eindigt. Het haar werd vloeiend, maar stomp geknipt, om de uiteinden niet uit te dunnen. Deze snittechniek creŽert een makkelijk te onderhouden volume-effect, want de haartjes liggen nauwkeurig over elkaar. Naast het gebruiksgemak vermindert dit kapsel eveneens gespleten haarpunten.
 
Om de lichtheid en de glanzende kleurintensiteit te bereiken, werd het haar gefŲhnd over een grote ronde borstel. Een proteÔne stylinglotion geeft het haar bescherming en sterkte. Als laatste stap werd het kapsel gestyled met warmtebeschermende spray en een stijltang.
 
Collectie: Haarseizoen
 
Creatief directeur: Alexander Seidel
Assistenten: Claudia Grenz, Rafaele Stohwasser, Tobias Strunz
Foto's: Medien-Galerie A. Seidel