Hairdreams Leather Ribbons

Passend bij de nieuwe modetrend die op de natuur gebaseerd is, bestaat er nu een nagelnieuw type haaraccessoire: dunne lederen haarlinten met gelukshangertjes gemaakt uit parels, steentjes, veren enz.
 
haarlinten
 
linten voor in het haar
 
modeaccessoire voor in het haar
 
haar accessoire
 
Ze zijn uitermate veelzijdig en kunnen als haardecoratie en ook als modeaccessoire gebruikt worden. Ze vormen de perfecte aanvulling bij de etnische, hippie en safari looks die op de aarde gefocust zijn.
 
De “Hairdreams Leather Ribbons” zijn zorgvuldig met de hand gemaakt uit echt leder en verschillende versieringselementen zoals steentjes, parels, veren enz…
 
Ze bestaan in twee formaten: Korte lintjes van ongeveer 35 cm die aan het haar vastgemaakt worden met een clip en gedragen worden zoals een haarlok. Lange linten van ongeveer 1 m met hangertjes aan beide zijden die kunnen gedragen worden als een haarband rond het hoofd en in een paardenstaart. Bovendien vormen de linten een prachtig en veelzijdig modeaccessoire – als halsketting, riem, hanger en zoveel méér.
 
Net daarom zijn ze het perfecte en extraordinaire accessoire om op een bedreven manier de “avontuurlijke” outfits van de hippie, etnische en safari stijlen te accentueren. Het haarlint is uniseks en kan net zo goed door een man gedragen worden. De lederen linten zijn enkel verkrijgbaar bij de haarverlengingsspecialist Hairdreams en kunnen exclusief gekocht worden bij de salonpartners van Hairdreams.
 
Foto's: Hairdreams