Fusion door BUNDY BUNDY

  • hanenkam kapsel
  • haarstijl met staartjes
  • haarstijl voor een avondje uit
  • hippe haarstijl
  • korte golvende haarstijl
  • korte bob haarstijl
  • bobkapsel op schouderlengte
  • microvlechtjes
  • catwalk haarstijl

 
De nieuwe BUNDY BUNDY trend
 
Nog maar eens is BUNDY BUNDY- aan de leiding bij de Oostenrijkse kappers - de eerste om de recentste trends in haarmode te vertalen. Dit keer hebben ze het actuele woord “fusie” opgepikt. Insiders hebben het woord herhaaldelijk gehoord – vooral achter de schermen van de topdesignershows in New York, Milaan, Parijs en Londen. Wat betekent fusie, samensmelting? Fusie is de verfijning, van het alledaagse, waardoor een ongehoord, opwindend fris kapsel wordt gecreëerd.
 
De nieuwe BUNDY BUNDY look stelt alle vorige afspraken in vraag. Wat is bijvoorbeeld het avondkapsel voor dit seizoen en welk kapsel is dan geschikt voor op kantoor? De BUNDY BUNDY haarprofessionals hanteren deze balancerende handeling. Door hun perfecte meesterschap en intensieve analyse, situeren zij de mode tussen optimale vernieuwing en draagbaarheid.
 
Het nieuwe BUNDY BUNDY kapsel
 
Met de voorstelling van deze kapselideeën voor het herfst- en winterseizoen, is het BUNDY BUNDY kapsel duidelijk. Alle oude clichés smelten samen, dat is het pionierskarakter van de recentste BUNDY BUNDY look. Na het zien van deze presentatie zal het duidelijk zijn dat een pagesnit niet glad moet zijn en een hanenkam niet noodzakelijk iets voor punkers is. Deze stap werd mogelijk gemaakt door het voortdurende streven van BUNDY BUNDY naar de meest geavanceerde snittechnieken en ’s werelds beste styling- en kleurproducten.
 
En BUNDY BUNDY verwerkt een modenieuwigheidje zoals haarstukjes op een speelse en avant-gardistische manier. In plaats van op de gewoonlijke manier haarstukjes van dezelfde kleur vast te maken, had het BUNDY BUNDY design team de idee om provocatieve technokleuren te voorzien als contrast en stylingelement voor de gekozen basishaarkleur.
 
De nieuwe BUNDY BUNDY kleurschakeringen en snitten
 
Het enige wat hetzelfde bleef dit herfst-/winterseizoen is de gewoonlijke luxueuze service die BUNDY BUNDY zijn elite en komend cliënteel aanbiedt. Merkte u reeds op dat de jonge vrouw met hanenkam en de diva met het golvende kapsel één en dezelfde persoon zijn? Het BUNDY BUNDY principe voorziet dat elke haarsnit minstens drie stylingvariaties moet mogelijk maken, wat elke klant toelaat om zich uit te leven in omgekeerde creativiteit.
 
En wat het kleuren betreft, hebben de BUNDY BUNDY kleurexperten nieuwe streeptechnieken ontwikkeld die een regenboogkleurige glans op het kapsel leggen. Strepen in honing en amber maken blond haar interessanter. En met palissander en panterzwart zien donkerdere types er mysterieus en trendy uit.
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team