Kapsels voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan ...
 
Eerst vullen we onze agenda’s in met evenementen en feestjes voor de eindejaarsfeesten. Daarna vullen we onze hoofden met gedachten over hoe we een prachtige look en een geweldig kapsel zullen vinden voor al die feestjes.
 
Wel, hier hebt u enkele eenvoudige antwoorden van WigShop.com – waar u opwindende manieren zult vinden om met behulp van een pruik een favoriet kapsel te “stelen” of die geweldige ik-kom-net-van-het-kapsalon look te creëren. Alles past binnen uw drukke schema, of u nu 10 of 20 minuutjes hebt of iets méér.
 
Als u 10 minuutjes tijd hebt …
 
feestkapsels
 
1. Maak een chique knot: Subtiel, maar verfijnd. Dit is het haarstukje dat u moet hebben voor onmiddellijke charme. Een knot richt alle aandacht op de nek en is heel erg sexy bij jurkjes die achteraan laag uitgesneden zijn. Deze variant is ook ultramakkelijk te creëren, want de knot en vlecht rondom zijn stevig vastgemaakt met een verborgen kam. Voor nog meer effect kunt u kiezen voor haaraccessoires of kleine, glanzende parels.
 
2. Kies openlijk voor krullen: “Prachtig gewoon.” Dat is de gedachte bij deze romantische krullen. Dit unieke haarstukje, dat op een natuurlijke wijze vanuit de kruin van uw hoofd valt (dankzij een flexibele netbasis met trektouwtje om te sluiten en dubbele kam), zorgt ervoor dat u snel een makkelijke en toch elegante look hebt.
 
3. Breng de haarband naar nieuwe hoogtes: De haarband is terug en hoe! Beter dan ooit wanneer er een waterval van golven uit tuimelt. Een luxe fluwelen band houdt alles vast – al wat u hoeft te doen is het haar vermengen achter uw eigen haarlijn en genieten van alle complimentjes die u krijgt!
 
Als u 20 minuutjes tijd hebt …
 
feestkapsels
 
1. Kies voor een nonchalant kapsel:Niets is sexyer dan mooi haar dat eruitziet alsof er totaal geen werk aan is. Dit gedeconstrueerde kapsel komt er via een val van zachte sexy spiralen die in uw eigen haarlijn gestopt zijn en zich moeiteloos vermengen. Voor een feestelijke look knoopt u de uiteinden op in een losse paardenstaart en maakt u die vast met een groot satijnen lint.
 
2. Ga voor een totale make-over: Feestjes zijn de ideale gelegenheid om eens een nieuwe ik uit te proberen. Er bestaat geen beter geschenk dan deze veelzijdige volledige pruik die u over uw eigen haar aanbrengt en die u een sensationele look bezorgt. Deze pruik is gemaakt van 100 % natuurlijk haar en wordt gestyled net zoals uw eigen haar, dus kunt u het ondeugend of keurig spelen!
 
Als u 30 minuutjes tijd hebt …
 
feestkapsels
 
1. Neem een lange look: Charmante lange lokken zijn nu voor iedereen mogelijk, ook voor onze vriendinnen met kort haar, dankzij deze prachtige extensions met menselijk haar. Gelaagd met uw eigen haar zorgen ze voor enorme – geloofwaardige – lengte die u zelfs onder de maretak kan doen belanden.
 
2. Breng de glansperiode van Hollywood terug: Filmsterren uit vervlogen tijden hadden een zwoele en tegelijk ook ernstige manier van kijken dankzij kapsels als dit. De look is opnieuw een blockbuster – en u kunt die in één twee drie krijgen met deze volledige pruik met zachte laagjes en hopen elan. De paparazzi zijn aan het wachten!