New Bohemia door BUNDY BUNDY

  • korte vintage snit
  • ingewikkeld kapsel
  • haar met kastanjebruine tonen
  • haar kunst
  • Irokese haarstijl
  • jaren 20 haarstijl
  • geföhnd haar
  • kort goudblond haar

 
De BUNDY BUNDY look geďnspireerd door kunst
 
In de zoektocht naar nieuwe inspiratiebronnen, reist het artistieke team van BUNDY BUNDY voortdurend de trendsettende hoofdsteden van de wereld af. Eén van die trips ging richting Londen. Daar was men in het bijzonder onder de indruk van de tentoonstelling over de “Femme fatale van de Art déco”, Tamara de Lempicka (1898-1980) en de looks van de new Bohemian scene in Londen.
 
Het artistieke team van BUNDY BUNDY aarzelde geen seconde wanneer het BA-CA Kunstforum een samenwerking voorstelde ter gelegenheid van de tentoonstelling van Tamara de Lempicka in september. Hun bedoeling was om een brug te bouwen tussen vaardigheid, kunstenaarstalent en onvoorwaardelijk geloof in vernieuwing. Een andere, niet minder belangrijke brug om te bouwen was die tussen trends en klasse. Hieronder vindt u de interpretaties volgens de schilderijen van Lempicka.
 
Het eerbetoon van BUNDY BUNDY aan Tamara de Lempicka
 
Het BUNDY BUNDY team – steeds strevend naar perfectie – ging een stap verder voor deze fotoshoot. Sterdesigner Michel Mayer maakte het projectteam, dat verder bestond uit de beste fotograaf van het land en de meest onderscheiden make-upartiesten, volledig. Het atelier van Mayer was niet enkel belast met het maken van replica’s van jurken van Lempicka, maar eveneens met het ontwerpen van avant-gardistische outfits om bij de nieuwe look te passen.
 
Een andere uitdaging voor het BUNDY BUNDY team was het aanpassen van kapsels getoond op de schilderijen van Lempicka zodat ze makkelijk kunnen veranderd worden in tenminste twee andere varianten. Ze slaagden in hun opzet: van de new wave look tot de couture look – maar kijkt u zelf.
 
Het nieuwe trendgevoel door BUNDY BUNDY
 
BUNDY BUNDY heeft zich steeds gebonden aan het aanbieden van een drietal services. Elk seizoen werken ze naar perfectie toe in kleurtechnieken – hun eerste element. Deze herfst zullen stralende blonde tinten, mystieke rode schakeringen en flatterende kastanjebruine tonen u in de verleiding brengen om te veranderen van kapsel.
 
BUNDY BUNDY staat eveneens aan de top van het klassement wanneer het aankomt op haarsnitten en styling. Stelt u zich voor: een kapper die u opties laat tussen een perfecte pagesnit, een trendy Irokees kapsel of een asymmetrisch kapsel met highlights!
 
Kapsels: BUNDY BUNDY artistiek team