Miss Polen Malwina Ratajczak

  • romantisch kort haar
  • zijdelingse scheiding
  • wild gestyled kort haar
  • naar achter gestyled kort haar

 
We zien hier Miss Polen 2005, Malwina Ratajczak, met een korte en brutale look geschikt voor steile haartypes. De snit is een gewijzigde cirkelsnit met een toename in lengte bovenaan en dat zorgt voor méér volume afhankelijk van de stylingopties die u kiest. Het is de perfecte gelegenheid om te demonstreren hoe veelzijdig een kort kapsel kan zijn.
 
De snit is zwaar getextureerd met een scheermes om de haarpunten te verzachten en een romantische finish te geven aan de look. De meeste vrouwen zien een kort kapsel als een beperking, maar zoals u hier kunt zien op foto 1, is het haar van Miss Ratajczak gestyled in een trendy look met zware pony door het voorwaarts te föhnen met een sterk steungevend product dat zorgt voor méér structuur. Gebruik een ronde borstel om het haar voorwaarts te richten en volume en een gladde langwerpige vorm op te bouwen.
 
Foto 2 toont dezelfde snit gestyled in een zijdelingse scheiding en geföhnd met een ronde borstel voor maximum volume. Het haar werd afgewerkt met wat product en haarlak om opwippende lokken glad te strijken en een gladde ronde vorm te creëren en de zachte buiging van de pony te doen uitkomen.
 
Foto 3 toont een wildere stylingoptie. Het haar is opnieuw geföhnd om een kapsel vol volume te hebben, maar het is eveneens gedefinieerd met mousse op basis van wax om definitie in het kapsel te creëren en de haarpunten een scherpere puntige look te geven. Dit kapsel staat bekend als de “dooreen geschudde” look. Om de look op te frissen, neemt u wat product op de vingers en gaat u daarmee ruw door het haar.
 
Tot slot zien we een gecontroleerde styling van de snit. Het haar werd geföhnd na het ruim aanbrengen van stylingproduct om te zorgen voor maximum steun en structuur. Gebruik een ronde borstel om het haar naar achter uit het gezicht te richten en heel wat lift en buiging te geven aan de bovenkant van het kapsel. Nadat het haar naar wens ontworpen en gevormd is, doet u wat product op de vingers en gaat u ermee door het haar om het passende definitie en stylingdetail te geven. Gebruik haarlak om het afgewerkte kapsel een maximum aan levensduur te bieden.
 
Haar: Berendowicz&Kublin Academy of Hair Design