FAIRY door Laurent Decreton

Haarinspiratie
 
Voor de herfst en winter haalde Laurent Decreton zijn haarinspiratie uit het verhaal van twee dames die uit een denkbeeldige sprookjeswereld kwamen. Een roodharige schoonheid uit de Ierse warmte, met porseleinen huid en subtiel golvend haar dat door de wind zeilt. De tweede dame is een betoverende, raadselachtige en moderne fee uit geheimzinnige oosterse plaatsen.
 

Schouderlange bob en verfijnd lang haar

Moderne schouderlange bob en verfijnd lang haar
 
De schouderlange bob krijgt een moderne make-over met een lange zijdelingse pony. Het lange kapsel is zacht en verfijnd.
 

Lang en natuurlijk golvend rood haar

Lang en natuurlijk golvend rood haar
 
Natuurlijk golvend haar raakt nooit uit de mode. Lange haarsnit met laagjes vooraan. Gestyled met een krultang, vingergolven en L’Oréal Pli Tecni.Art. Geverfd met L’Oréal Botanea plantaardige en vegan haarverf.
 

Bob met zijdelingse pony

Schouderlange bob met een zijdelingse pony
 
Een rechte schouderlange bob met lange zijdelingse pony. Droog gestyled met een grote borstel en L’Oréal Tecni Art Volume Architect. Geverfd met L’Oréal Inoa voor een metaalachtig zwart effect.
 

Lang gefriseerd haar

Lang gefriseerd rood haar
 
Lang rood haar dat gefriseerd werd
 
Lang rood haar met golvende wortels en gefriseerd haar voor een feeëriek effect. Gestyled met L’Oréal Savage Panache Tecni Art.
 

Vlechten, knot en paarse haaraccenten

Haar met vlechten, een knot en paarse haaraccenten
 
Een mooie mix van meerdere vlechten en een knot. Paarse haaraccenten met een vleugje Purple Reign L’Oréal Flash Pro Hair Make-up.
 

Warrige knot

Rood haar met een waarige knot
 
Lang rood haar gestyled in een warrige knot bovenaan het hoofd. Een kapsel gecreëerd met L’Oréal Savage Panache Tecni Art.
 

Franse rol

Kapsel met een Franse rol
 
Schouderlange bob met het haar in een Franse rol gedraaid. Gestyled met L’Oréal Infinium Pure Soft.
 

Oversized haar

Oversized rood haar
 
Lang en oversized rood haar, geknipt met een V-sectie voor de lange pony en voorste lagen. Gestyled met rollers, getoupeerde wortels en L’Oréal Tecni.art Dust & Infinium. Geverfd met L’Oréal Botanea plantaardige en vegan haarverf.
 
Haar: Laurent Decreton
Make-up: Magdalena Loza
Styling: Lieve Gerrits
Fotografie: Giel Domen
Assistent fotografie: Kenneth van de Velde