“Variations” van Intercoiffure Mondial

  • grote krullen
  • kapsel op kaaklengte
  • gevlochten opsteekkapsel
  • net kort kapsel

 
Trend
 
De trend voor deze kapselcollectie van Intercoiffure Mondial is romantisch of etnisch en doet denken aan de jaren 60 en 70. Een nieuw soort verleiding duikt op en die biedt een mengeling aan van eigentijdsheid, nostalgie en zachtheid.
 
Praktische snitten laten verschillende variaties toe en onthullen een vrouw die zowel verfijnd als sterk is, onbeschaamd en onschuldig. Met deze kapselcollectie introduceren de kappers van Intercoiffure Mondial een lijn waarbij know-how een natuurlijke look verhoogt.
 
Kleur
 
De kleur is aangebracht op een fijngevoelige manier en voegt een straaltje honing, karamel en Venetiaans blond toe. De nuance is het geheim om een zachte harmonie te bewaren.
 
Volumes
 
Bobs, lang of kort, werden herzien. Het haar is beurtelings spits toelopend, gelaagd en verhelderd en laat verschillende combinaties toe van gladde, krullende en gemengde kapsels. Pony’s en scheidingen zijn mogelijk naargelang uw stemming. De volumes zijn puur, licht en luchtig.
 
Kapsels
 
Kappers spelen met een natuurlijke look van onschuld en zachtheid terwijl ze ruimte laten voor uitdaging. De kapsels zijn gevarieerd en komen voor in alle lengtes. Ze onthullen de gelaatstrekken, maar kunnen die eveneens verbergen. Het belangrijkste is dat er beweging is, maar ook dat elke vrouw in vrijheid haar kapsel kan kiezen.
 
Make-up
 
De maquillage hecht belang aan elke vrouw en haar persoonlijkheid en verheldert haar. De basis is feilloos natuurlijk en geeft een gezonde, frisse gelaatskleur, erg licht zongebruind. De ogen zijn erg zacht en lichtjes opgemaakt. Ze kunnen speels zijn en zullen soms ondeugend kleine stipjes helder blauw of geel hebben. Wanneer dikke mascara gebruikt wordt, lijken ze op ogen uit de jaren 60.
 
De lippen zijn met lippenpotlood en gloss bewerkt in pasteltinten en worden beklemtoond. Zachte, transparante make-up vergroot de ogen of mond en behoudt de broosheid van de hedendaagse vrouw.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial