“Moving Elements” van Intercoiffure Mondial

  • kort jong kapsel
  • semikort kapsel
  • kort kapsel met golven
  • glad herenkapsel
  • kort haar met krullen

 
De elementen - steeds de grenzen overschrijdend, op ontdekkingstocht naar nieuwe werelden en naar het eindeloze verlangen om te verrassen. Dit is de idee achter de Intercoiffure Collectie.
 
Een zweven tussen genres, culturen en inspiratie. Een tijdperk van vrijheid en hardnekkigheid is begonnen. Weelde betekent uw eigen wereld ontwerpen. Haar is de uitdrukking van het ego en stereotype looks verdwijnen via elementaire utopieën.
 
De kapsels kunnen snel getransformeerd worden en laten een indruk na die zowel verwarrend als verleidelijk is: is de korte haarsnit nu tweeslachtig-wulps of betoverend-verfijnd? Benadrukt het lange gelaagde kapsel nu de rebel of de dame?
 
Grenzen bestaan niet langer.
 
Elementen: overtreffende creaties die de normaliteit uitwissen en resulteren in iets dat tezelfdertijd positief en mysterieus is.
 
Vuur is een lichtflits doorheen kleureffecten. Vastberaden ongedaan haar heeft een effect op de ijzige aardse creaties – met een puristische pentekening hebben ze een natuurlijk dynamisme en een lichtheid. Een exclusieve variatie: avant-gardistische golven in een korte snit.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial
 
Artistieke team:
Erico Suzuki – Japan
Krister Hertzberg – Zweden
François Mazeau – Frankrijk
Lee McConnell voor Willi Kuhn – Zwitserland
John Gialluisi voor Mario Tricoci – Amerika