Lifestyle van Intercoiffure Mondial

Lifestyle kapsels
 
Glam
 
De lifestyle kapselcollectie van Intercoiffure stelt de meest innovatieve trends voor – glam is de update van weelderig. De kracht van de tegenstelling: fantasie die flirt met strengheid, sensualiteit met purisme. Glam is een verbijsterende show die dromen, verlangens en fantasieën inspireert.
 
Lang haar in warrige look
 
Geweldig blond haar verstrikt door licht warrige vormen. Een opvrolijkende sensatie van Glam voorstellingen: haarcreaties met een poëtische mix. Speelse zelfinterpretaties – soms extravagant, soms opzettelijk verkleind. Dit alles omvat moed, kwetsbaarheid en zelfbewuste onafhankelijkheid.
 
Global
 
Supermodern lang haar
 
Zich bewust van de tijdsgeest en reagerend – de natuurlijke levensstijl verbreedt zich in de globale look. Alles is toekomst, het heden wordt onmiddellijk verleden – wij blijven gelijktijdig in verschillende realiteiten hangen. In één wereld, een mix van tijden, herinneringen, plaatsen en culturen.
 
Mode stuurt ons op een reis doorheen de wereld. En de globale looks zijn een verandering van perspectief, die steden en landen overtreft en zijn inspiratie haalt uit dezelfde bron: het leven.
 
De lang gelaagde haren onthullen de moderne bohémienne, een niet-conformistische vrouw, een verleidelijke modekoningin. Steeds nieuwsgierig en klaar om nieuwe experimenten aan te gaan. Modereflecties ontstaan door indrukken van kunst, schilderijen, muziek, gezichten en geluiden.
 
Hipster
 
Opgestoken haar en rolkraag
 
Brunette
 
Update van de supertrendy modestijl – modekoninginnen openbaren zich in de huidige modieuze hipster levensstijl. Het nieuwe verlangen naar vrijheid en individualiteit. Hipsters zijn bevrijd en houden van een leven zonder regels. Ze trekken door de stroom van de menigte – maar maken er geen deel van uit.
 
Ze zijn oneerbiedig, vooruitstrevend en opstandig tegenover de voornaamste stroming en de gevestigde orde. Antimode is het plan en dat onthult een onvergelijkbare dynamica: blijf hunkerend, blijf mal. De vrije geest manifesteert zich in een moderevolutie à la neopunk. Alles is in beweging en schittert met intensiteit.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial