“Roma Streets” van Intercoiffure Mondial

  • lange pony kapsel
  • kapsel met wilde pony
  • kort haar en langer in de nek
  • modern lang haar

 
Deze stad straalt cultuur, kunst, mode en geschiedenis uit. Wie ooit Rome beleefd heeft, wie ooit in het dagelijkse leven gevangen zat tussen de Piazza Navona en de Fontana di Trevi, tussen het Forum Romanum en de Piazza del Popolo, is geboeid door de dynamische hoofdstad, schommelend tussen geschiedenis en de leeftijdsgeest.
 
De Eeuwige Stad is vibrerend, inspirerend – de straten zijn tegelijkertijd musea, catwalks en schouwplaatsen. Levensstijl en mode bewijzen dat ze een mengeling zijn van Italiaanse herinnering en coolere opstandigheid.
 
Roma Streets”, de kapselcollectie van Intercoiffure, een meer intense levensstijl die een contrast vormt met de voornaamste trend: modern en klassiek, metropolitaans en van de voorsteden, oud en nieuw, conceptueel en licht. Rome staat zowel voor blijvende verleiding als voor de vrijheid om te weerstaan aan het alledaagse.
 
“Roma Streets” wil creaties met een sensueel karakter: kapsels met grote volumes, perfecte bobs met onconventionele details, asymmetrische vormen die lichtjes agressief zijn, zware pony’s en harmonieuze laagjes. In Rome creëert de stad vol verlangen vormen. Het kapsel: gewoon weelderig, verfijnd casual, duidelijk ironisch.
 
De nieuwe “Roma Streets” kapelcollectie betekent dat u steeds nieuwe wegen bewandelt, slentert, kuiert, droomt en onder de indruk bent.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial
 
Artistieke team:
Rosanna Vecchiet – Italië
Georgia Kordelloy – Griekenland
Silvano Buttà – Italië
Patrick Ahmed – Frankrijk
Guido Mantellassi – Italië