“Icons” van Intercoiffure Mondial

Nieuwe leuke kapsels
 
Trend
 
In deze colelctie is de Intercoiffure vrouw een icoon. Ze is chic, verfijnd en geperfectioneerd en haalt haar inspiratie uit de jaren 20, 40 of 50; hier en daar pikt ze ideeën. Ze is heerlijk grillig, sterk en fascinerend.
 
Kappers van Intercoiffure - verrukt door de nieuwe, eigentijdse icoon - hebben kapsels bedacht die zowel fris als elegant zijn, Romaans en sexy, in blondtinten en nu en dan eens in kastanjebruin. De vrouw die zij voorstellen is om beurten een dame, een bohémienne, een excentriekelinge of een diva.
 
Kapsels
 
Het artistieke team van Intercoiffure stelt enkele fascinerende kapsels voor, die – beneden onechte klassieke schijn – ons betoveren met hun nieuwigheid en natuurlijke charme. Het haar is gelaagd of loopt spits toe, is kort of lang, krullend of recht. Het is bewerkt met een krultang of steiltang, een wafeltang of “design mats”.
 
opwippend haar
 
man met blond haar
 
De vereniging van deze technieken doet symmetrische of asymmetrische kapsels ontstaan waarbij lengtes en texturen vermengd zijn in een krachtige cocktail. De bedoeling is steeds om vrouwen te verheerlijken!
 
Volume
 
Hier spelen volumes soms met breedte en bij momenten met voorzichtigheid. De lijnen zijn gewoonlijk afgerond en lichtjes onregelmatig. Deze volumes kunnen discreet zijn wanneer het haar gladgemaakt is en de lokken dan los over het hoofd geplaatst zijn met een lichte touch.
 
stijlvol opgestoken haar
 
moderne versie van een bob
 
De volumes kunnen ook meer uitgesproken zijn: gepermanente of gekrulde lokken komen tevoorschijn en draaien rond het hoofd, licht en veerkrachtig. De nek is puntig en verfijnd. De pony is ofwel recht, ofwel afgerond of gewoonweg verfrommeld met wanordelijke scheidingen.
 
Kleur
 
Net zoals een componist muzieknootjes componeert, gaan de kappers van Intercoiffure hun kleurtinten tevoorschijn toveren. Fijne schaduwen van blond zorgen voor platinablonde, lichtblonde of goudblonde lokken. De haarlokken worden één per één bewerkt om subtiele tinten te bekomen. Bruintinten zijn zacht, verhelderd zoals zonnestralen. De bedoeling is duidelijk: de schoonheid van deze mysterieuze icoon beklemtonen.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial