“Freedom” van Intercoiffure Mondial

  • sexy kort kapsel
  • gemakkelijk kapsel
  • haarsnit op kinlengte
  • kapsel voor dag en avond

 
Trend
 
Vrijheid krijgt haar zin en vrouwen floreren. Om beurten brutaal, dynamisch, sexy of speels willen ze nog steeds elegant blijven. Trends in de “Freedom” collectie van Intercoiffure Mondial weerspiegelen deze nieuwe gemoedstoestand. Kappers van Intercoiffure hebben bijgevolg bedreven en precieze haarsnitten ontwikkeld, samen met subtiele tinten en soepele texturen die passen bij de nieuwe vrouw die houdt van natuurlijke bewegingen.
 
Kleuren
 
Schakeringen van blond en chocolade zijn populair. De kleuren worden versterkt of verzacht naargelang de snit. Hun bedoeling is om het volume op een natuurlijke wijze te beklemtonen. De tinten worden toegepast op de lengtes, punten of wortels en ze worden zichtbaar door de bewegingen van het kapsel. Het kapsel zou moeten verhelderd worden, op een delicate manier om kleine vleugjes licht te geven of sterker om diepte te accentueren.
 
Kapsels
 
De kappers van Intercoiffure verhelderen en definiëren hun kapsels met een blik op natuurlijk sexappeal. Het haar is geknipt en gevormd in de vorm van een diagonaal, een regendruppel of een driehoek. Deze erg gestructureerde haarsnitten benadrukken de essentiële wens van de vrouw van tegenwoordig en dat is er natuurlijk blijven uitzien. Dus is het zo dat dergelijke kapsels in vorm kunnen gebracht worden in één stap. Volume ontstaat door een mysterieuze alchemie tussen verschillende lengtes en op een bekwame manier vermengde kleurschakeringen. Het leidmotief van de kapsels is vrouwelijkheid.
 
Volumes
 
Vrouwen organiseren zelf het volume van hun haar en kunnen daar zo vrij als gewenst mee spelen. Volumes kunnen beurtelings geplaatst worden op de kruin of op de lengtes. Ze splitsen het kapsel en veranderen het, zodat het lichter en soepeler wordt. Scheidingen zijn fijn, gelaagde lokken strijken langs het gezicht, strelen de kin, de haren op het voorhoofd komen samen bij die in de nek, anderen accentueren de nek. De lichtheid en verfijning van de beweging zijn het meest belangrijk.
 
Make-up
 
De gebruikte kleuren zijn een terugkeer naar de natuur en de natuurlijke tinten. De gelaatskleur, warm en goudkleurig, wordt bekomen met poeder in het kleur van de zon. De jukbeenderen zijn iriserend en glanzend. Een vurige expressie verrast en fascineert met tinten van oranje en geel. De lippen zijn zacht met een glanzend effect en vertonen natuurlijke tinten van mauve en beige. De make-up onthult de kleuren van aarde en zon, die zich verenigen en samensmelten in een schitterende glans.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial