“Gaudi Elements” van Intercoiffure Mondial

  • lang haar en korte pony
  • gelaagd lang haar
  • kort kapsel met kleureffecten
  • trendy mannenkapsel
  • beweeglijk kort kapseltje
  • gekleurde haarstroken

 
Leven tussen vrolijkheid en rede, verrukking en verstand. Excentriek, spectaculair, traditioneel en soms ook schandelijk: Barcelona, een stad die de grenzen tussen avant-garde en klassiek overschrijdt. Een stad vol contrasten en een pleisterplaats voor individualisten.
 
De haarcreaties van Gaudi Elements zijn eveneens dynamische composities, die elegantie en hardnekkigheid combineren. Het Park Güell van de Catalaanse meesterarchitect Antonio Gaudi vormde het decor voor de recentste kapsels en een inspiratiebron voor een haarmode modernisme look: de natuurlijke glamour van de Spaanse vrouw is harmonieus en functioneel en wordt gecombineerd met stoutmoedig design.
 
Zachte lange kapsels met korte geschoren laagjes en halve maanvormige bobs met asymmetrische stroken. Kleurvariaties vol fantasie vermengen chocoladebruin met lichtblond of tinten van rood en koper. Een opwindende dialoog tussen afstand en verlangen – passioneel dramatisch zoals de salsa.
 
Het haar is in beweging, de snit beklemtoont de omtrek van het gezicht. Kappers zijn artiesten en creëren individuele dromen zoals architecten: de basiscompositie mag dan wel eenvoudig en zuiver zijn, de verfijning komt tot uiting in het detail.
 
De schrijver Juan Marsé zei ooit dat het beste van deze stad is dat het een plaats is om plezier te maken. Gaudi Elements opent een wereld van lichtheid en vrijheid. Het is essentieel om zich te storten in nieuwe avonturen en het bijzonder verfijnde kapsel nog altijd niet te verliezen.
 
Barcelona, de hoofdstad van creatieve artiesten, verschaft opwinding, kleur, licht en highlights. En de nieuwe looks hebben wat de Spaanse artiest Pablo Ruis Picasso reeds beleefde: het totaal onuitputtelijke plezier van het experimenteren.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial
 
Kapsels gecreëerd door Manuel Mon en Imagen Galindo Peluquerías voor Revlon Professional