“Chocolate Chic” van Lisa Shepherd

  • crèmekleurig kort haar
  • kastanjekleur haar
  • stroken bruine haarkleur
  • lang beige haar
  • caramel kleur haar

 
Alles heeft te maken met de tint!
 
Om de haarkleurvoorspellingen van Lisa Shepherd voor de herfst en winter te begrijpen, moet u uzelf toestaan om de tradities van ofwel blond ofwel brunette te zijn vergeten. Het gaat niet om licht of donker, alles draait rond toon. Kleuren kiezen die gemaakt zijn van dezelfde toon verzekeren dat u verschillende kleuren samen kunt gebruiken.
 
De toon die ze dit seizoen aanraadt is er één tussen warm en as. Het is een weinig zeggende tint waarvan veel mensen denken dat die vervelend is. Wanneer ze echter op de juiste manier gebruikt worden, kunnen deze kleuren zorgen voor echte schoonheid in het haar.
 
De toon is bitter!
 
Bitter is cool maar geen as, rijk maar niet warm. Bittere haarkleuren zijn neutraal maar niet vlak, ze flatteren alle gelaatstinten en creëren een perfecte basis.
 
Wat zijn nu die kleuren?
 
De toon is bitter, maar Lisa Shepherd heeft zes kleuren gekozen die gaan van donker naar licht. Deze haarkleuren zijn diegenen die u zou verwachten in een doos met chocolaatjes!
 
Bitter donkerbruin: zwoel en rijk
 
Bitter chocolade: rijk en chocoladekleurig, méér hoeven we niet te zeggen zeker?
 
Bitter kastanje: een kastanje, maar dan met de warme rand weggenomen
 
Bitter karamel: beeld u in dat u smeltende karamel in een pan ziet
 
Bitter beige: zo neutraal, licht en niet té goudkleurig
 
Bitter blond: bleek en roomachtig zonder een vleugje geel
 
Vermeng ze
 
Deze kleuren zijn gemaakt om onder elkaar te mengen. Alle haarkleuren kunnen samen voorkomen op één hoofd! Blondines krijgen een update en diepte en textuur door bitter chocolade en bitter kastanje toe te voegen. Brunettes krijgen helderheid en belang met bitter beige en bitter blond. Dus, gedaan met te denken aan licht of donker … denk aan de toon … denk bitter … denk Chocolate Chic!
 
Haar: Lisa Shepherd
Fotografie: Andrew O’Toole
Make-up: Kylie O’Toole
Styling: Emma Cotteril