“Blonde & Blond” van Intercoiffure Mondial

  • kort speels kapsel
  • kort laagjeskapsel
  • platinablonde haarkleur
  • spiraalkrullen
  • piekerig kort kapsel
  • erg korte haarsnit
  • zigeunerstijl
  • lange golvende haren

 
Trend
 
Voor de zomer is de vrouw van Intercoiffure betoverend! Haar inspiratie is afkomstig uit de jaren 20, 50 of 70. Ze is speels en verrast graag en verzint daarbij een sterk maar broos, elegant en betoverend, vrolijk en onvoorspelbaar karakter.
 
De kappers van Intercoiffure Mondial – geïnspireerd door deze moderne en sexy muze – hebben lichte, verfijnde snitten in een symfonie van blond bedacht en gecreëerd. Ze laten ons de pin-up, de ongetemde vrouw, de morgenglorie of de dromerige vrouw ontdekken.
 
Kleur
 
Elke toon van blond is de trend!
 
Blondjes houden van platina wanneer de schakering eenvormig is. Er kunnen gouden of honingkleurige glinsteringen zijn terwijl lokken van verschillende tinten samensmelten of elkaar overlappen. Kleurtoetsen verhelderen de toppen en zijn een blikvanger. Kortom, blond is verleidelijk en maakt van een vrouw een “femme fatale” of een onschuldig iemand, maar nooit een ingetogen persoon.
 
Volume
 
Verbeelding flirt met perfectie voor deze echt moderne nieuwe volumes. Ze zijn creatief en laten verschillende mogelijkheden toe. Ze zijn beurtelings bij de kruin of aan de zijkanten van het hoofd. Pony’s hebben opnieuw het overwicht, scheidingen variëren en nekken zijn slanker. Het gebruik van schuim of wax op kort of lang, piekerig, spits toelopend of gelaagd haar zorgt voor een erg elegante en lichte beweging.
 
Kapsels
 
Voor de lente en de zomer hebben de kappers van Intercoiffure Mondial extreem flexibele kapsels gecreëerd. Ze hebben verschillende lengtes en texturen in harmonie verbonden. Snitten tonen zowel symmetrische als ongelijke stijlen. De lokken zijn met een borstel, een steiltang of een krultang bewerkt en zijn steil of krullend.
 
Door de magie van deze nieuwe en verrassende associaties zijn de kapsels bijgevolg grafisch en elegant en onthullen ze een nieuw soort vrouwelijkheid.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial