“Beauty Trends” van Intercoiffure Mondial

  • gemakkelijk kapsel
  • krullenbob
  • kapsel op schouderlengte
  • zigeunerkapsel

 
Eigentijds, modieus, modern klassiek, natuurlijk, weelderig. De verscheidenheid binnen de kapselcollectie van Intercoiffure – gekenmerkt door mode in al zijn vormen – is een antwoord op de vele trends. Intercoiffure stelt een stijl voor die elke vrouw zich eigen kan maken.
 
Blondine, brunette, krullen of glad, korte of lange haarsnitten, sober of verfijnd. De lijnen variëren. Maar ze staan steeds gelijk met elegantie, karakter en stijl die hun betovering krijgen via getalenteerde kappers.
 
Voor Intercoiffure heeft kapselmode tegenwoordig energie. Kapsels vermengen zich met de sferen, waarden, levensstijlen en wensen van het ogenblik. De mode neemt bezit van hen en schept inspiratie om hen leven te geven via de haartrends.
 
Een kapsel voor één dag of voor altijd, voor een trendy of klassieke vrouw. Een weelderig en spectaculair kapsel voor een dame of bestudeerde soberheid voor wie houdt van de natuurlijke look. Er zijn zoveel vrouwen als er kapsels zijn, door kappers met energie geïnterpreteerd.
 
De vormen bewegen en compenseren elkaar en styling wordt steeds duidelijker. Het beeld van de vrouw maakt zichzelf bekend. De kapselcollectie van Intercoiffure is een perfecte voorstelling.
 
Kapselfoto's: ©Intercoiffure Mondial
 
Artistieke team:
Carole Haddad – Australië
Markus Herrmann – Duitsland
Richard Calcasola – Amerika