“Avenue” van KSFH

  • kapsel met lange lagen
  • rockster kapsel
  • kort gelaagd kapsel
  • jongenssnit
  • lang goudblond haar

 
Deze herfst-/wintercollectie van KSF Hair is een “straatmode” collectie. Dit zijn de kapsels die u zou moeten zien in de straten rondom u.
 
Deze kapsels gebruiken verschillende salonsnit- en kleurtechnieken om vier verschillende “looks” te creëren: casual avenue – een gepopulariseerde voornaamste stroming look, funky avenue – een plagerige, scherpe look, rock avenue – een hardcore look en starlight avenue – de meer uitdagende look voor ’s avonds.
 
De avenue collectie gebruikt volgende salontechnieken:
 
Permanenttechnieken (gebruikt om het haar opnieuw textuur te geven of om volume toe te voegen), snittechnieken (gebruikt in combinaties van gradaties en laagjes in de verschillende secties, alhoewel de secties niet met elkaar verbonden zijn en het grootste deel gewicht bij de bovenste delen gelaten is) en kleurtechnieken (deze zijn verspreid over de delen en bewegen zich uit de middenkruin zoals de snittechniek).
 
De resultaten zijn kapsels met sterke elementen van volume, beweging, gestructureerde textuur, warme, trillende kleuren en zachte, sexy styling.
 
Haar: KSFH Team – Slovenië
Make-up: Avrelija
Fotografie: Peter Marinšek
Ontwerp: B. Kramer / Filter Media