Vintage pixie


Dit pixie kapsel heeft een modernistisch ouderwets gevoel. De korte lengte, piekerige randen en lange zijkanten geven het een bijzonder directe, haast androgyne indruk. Dit kapsel was enorm populair bij de mannen in de jaren 60 en 70, maar ook talloze dames werden warm van het kapsel, dankzij zijn esthetische schoonheid en makkelijk onderhoud.
 
De middenbruine haarkleur van het model heeft een lichte gouden ondertoon, die zowel de tint als de lichte gelaatskleur van het model opwarmt. De eenvoudige kleur biedt ook een prachtige achtergrond om de geometrische stijl en het indrukwekkende silhouet van de snit te tonen. Dit kapsel werkt bijzonder goed bij een gezicht met erg sterke, geperfectioneerde gelaatsrekken.
 
Let op het zuiver geknipte, omrande aseksuele voorkomen van het model voor deze shoot. Het kapsel draait volledig om warm en koud, mannelijk en vrouwelijk, zoet en zuur. De piekerige pony en het langere haar bovenaan verzachten het kapsel, terwijl de lange en dikke zijkanten naar voor gestyled zijn en ook macho-elementen toevoegen.
 
Kort kapsel met wetlook gel
 
Collectie: Vintage Today
 
Haar: Framesi
 
Zie ook: Korte kapsels