Gewaagd kapsel


Dit korte gewaagde kapsel heeft aan kracht gewonnen in de hedendaagse kunstwereld, evenals in de grunge onderwereld van de modehoofdsteden van de wereld.
 
Deze exacte combinatie van snit en kleur dook onlangs opnieuw op bij de wulpse Yolandi Visser van de rap/ZEF groep “Die Antwoord”. Lady Gaga (onder andere) is snel in haar voetsporen getreden, wat resulteerde in een slechte sfeer tussen de twee zangeressen. Interessant genoeg is dit ook een favoriet kapsel van kapselgigant Schwarzkopf, omwille van de eigentijdse artistieke en structurele verfijnde karakteristieken van het kapsel.
 
De pony is erg kort, terwijl de onberispelijk perfecte en krachtige haarlijn van het kapsel het belangrijkste aandachtspunt is. De kristalwitte, asblonde tonen vormen de perfecte achtergrond om de fantasierijke precisie van het kapsel te tonen. Dit kapsel is duidelijk moeilijk te onderhouden, maar de aandacht die deze adembenemende look verzamelt, is het zeker waard om tijd, geld en inspanning aan dit kapsel te besteden.
 
Kort kopje met een krachtige haarlijn
 
Collectie: Twice
 
Kapsel: Felicitas & team
Make-up: Trini F. Silva
Stylist: Foche Maina
Fotografie: Esteban Roca
 
Zie ook:
Korte kapsels
Snit met een erg korte nek
Kort kopje in platinablond