Donker haar met een spatje kleur


Dit kapsel is één van de snelst groeiende vragen van klanten geweest in kapsalons, maar ook op fotoshoots en op de catwalk. Donkerdere kapsels zijn veel makkelijker te onderhouden, door de relatief eenvoudige kleurapplicatietechniek (onderhoud van kleur wortels in contrast met tijdrovende blonde highlights) en bovendien is het haar van de meeste volwassen vrouwen van nature donker.
 
Maar we willen toch een vleugje kleur toevoegen om het kapsel te verhelderen en beweging en dimensie te geven aan het haar. Dit kapsel is echt makkelijk te onderhouden dankzij de eenvoudige, donker gekleurde basis, maar de intense pruimrode highlightstroken die komen piepen in de pony, transformeren de look van ordinair naar buitengewoon.
 
De lage pony en gevederde zijkanten dragen enkel maar bij tot de harmonie van het kapsel, terwijl de kleurcombinatie goed past bij de teint en blauwgroene ogen van het model. Het is belangrijk om op te merken hoe goed de haarkleuren gereflecteerd worden door de zwarte sjaalkraag en de bijhorende wijnrode trui.
 
Collectie: HW15-16
Haar: Robin Navarro-Harraga voor VOG Coiffure
Make-up: Fanny Maurer
Styling: Nikky Chicanot
Fotografie: Lucie Bremeault
 
Zie ook: Halflange kapsels