U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Fashion Face  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Halflang en gelaagd

vorig kapsel
Vorige
Halflang kapsel met uitgedunde laagjes en witte coltrui
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Hier ziet u losse laagjes die erg uitgedund werden en langs de punten met het scheermes bewerkt werden, wat resulteert in deze mooi getextureerde halflange haarsnit. Het belangrijkste kenmerk van dit kapsel is zoveel mogelijk verschillende haarlengtes incorporeren, terwijl een piekerige afwerking gecreëerd wordt, vooral in de zones die het gezicht omkaderen. De bovenkant en vooral de kruinzone zijn tamelijk kort, terwijl de zijkanten en achterkant veel langer zijn.
 
De honingblonde basiskleur van het model kreeg lichte champagneblonde highlights om de dimensie en beweging van het kapsel nog intenser te maken. Let erop hoe goed dit past bij haar bronskleurige huid en donkere, smokey ogen. De krachtige make-up versterkt eveneens de focus op haar mooie hazelnoot-groene ogen, die er nog mysterieuzer uitzien in combinatie met de lange piekerige pony.
 
Collectie: Fashion Face
 
Kapsel: Intercoiffure France Team
Kappers: Ivan Arniaud, Matthieu Taormina, Pascal Thénard
Artistiek directeur: François Mazeau
Fotografie: Richard Zouari
 
Zie ook:
Halflange kapsels
Pittig halflang kapsel met volume
Sportief kapsel met laagjes
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact