U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Lente-Zomer Kapsels  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Lichtjes gehoekte lange bob

vorig kapsel
Vorige
Lichtjes gehoekte lange bob
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Hier hebben we een klassiek aantrekkelijke en uiterst vrouwelijke look die steeds een winnaar zal zijn. Het lichte, honingblonde haar van het model is geknipt in een lichtjes gehoekte, lange bob. De verschillen van lengte van de lagen van de bob zijn miniem, wat betekent dat de bob echt vol dimensie en beweging oogt.
 
De zijscheiding versterkt de jeugdigheid en glamourelementen van het kapsel en zorgt er eveneens voor dat het haar met fijne structuur veel voller en volumineuzer oogt dan het eigenlijk is.
 
De natuurlijke lichtbruine uitgroei van het model werd ongemoeid gelaten, terwijl een lichtbruine tint aangebracht werd om over te vloeien in de lichtblonde dominante kleur van het kapsel. Dit maakt de haarkleur supermakkelijk om te onderhouden, vooral bij lichte brunettes. De krullen en lippenstift voegen een subtiel element van plezier toe.
 
Gehoekt kapsel met beweging
 
Collectie: Lente-Zomer Kapsels
 
Kapsel: Tchip
 
Zie ook:
Halflange kapsels
Schouderlang wob kapsel
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact