U bent hier:   Home  ›  Foto's van Kapsels  ›  Kapselcollecties  ›  Sparkles  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Kort en gemodelleerd

vorig kapsel
Vorige
Gelaagd kapsel op neklengte
Klik voor groot formaat
volgend kapsel
Volgende

Het is interessant om op te merken dat de drie volgende foto’s hetzelfde model tonen, maar dan met erg verschillende kapsels. Dit is haast een compleet doeltreffend “beeld in beweging” voorbeeld van hoe efficiënt enkel een kapsel uw hele voorkomen kan wijzigen.
 
Hier kreeg het natuurlijk blonde haar van het model ijzige en erg lichtblonde highlights met een natuurlijke askleurige ondertoon om die perfect blonde kleur te bekomen. De lichtblonde tint past goed bij de lichte ogen en huidskleur van het model.
 
Haar haar werd geknipt in een piekerig gelaagd kapsel op neklengte dat mooi zal werken indien u uw haar probeert te laten uitgroeien.
 
Deze look is leuk, jong en energiek, terwijl haar erg natuurlijke make-up en lichtroze lippen een gevoel van ongedwongen pracht uitdrukken die gewoonlijk het doel is van universiteitsstudentes of jonge professionals.
 
Collectie: Sparkles
 
Haar: Camille Albane
Fotografie: Nicolas Valois
 
Zie ook:
Halflange kapsels
Halflange snit met textuur
Kapsel met geslicede lagen
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact