De blondine en de brunette


Blonde zijde: Deze korte haarsnit is zo glad als de fijnste zijde en maakt grote indruk met eenvoudige lijnen en een verfijnde afwerking. Niet enkel de snit is onberispelijk, ook de kleur speelt met onze perceptie en stuurt onze ogen op een avontuurlijke trip.
 
Erg lichtblond werd aangebracht in brede zones om een medium, goudblonde basis te verhelderen die grotendeels bij de randen, vooraan en onderaan zichtbaar is.
 
Het korte kapsel is mooi aangepast aan de vorm van haar hoofd en haar gelaatstrekken. Elke hoek en elk lijntje zijn er met een bedoeling. De pony is laag en start ver achteraan met een diepe zijscheiding.
 
Zen in het bruin: Ergens in het denkproces om dit onconventionele kapsel te creren, bevond zich het idee van een bob, maar het eindresultaat is ver buiten het klassieke concept.
 
Gebogen lijnen omkaderen het gezicht en gaan ook met een gelijkaardige sfeer rond haar nek en uitgerekte lengtes achteraan. Die langere lokken zijn verknipt zodat ze tot een fijne punt kunnen aangescherpt worden.
 
Gladmakende lotion en diepe zen energie geven deze look zijn erg speciale toets. Alles is rond, organisch en ja evenwichtig.
 
Collectie: My Balance
 
Kapsel: D. MACHTS SCHOOL
 
Zie ook: Korte kapsels