Marilyn Monroe Kapsel


De Coupe: Het haar op deze foto is minimaal in lagen geknipt en heeft met een scheermes textuur aan de haareinden gekregen om de look te verzachten.
 
De Kleur: Hier zien we een uitermate bleek blonde kleur in een platina nuance. De kleur combineert prachtig met de delicate roze huidskleur van het model.
 
De Styling: Het kapsel is gemaakt op een model met natuurlijk golvend haar. Je kunt dit kapsel zelf maken op je eigen golvende lokken door het haar met behulp van een diffuser hulpstuk droog te blazen en te stylen, terwijl een volume verbeterende mousse aan het vochtige haar wordt toegevoegd om de natuurlijke krul te behouden.
 
De krul wordt verder verbeterd met een krultang of zelfhechtende rollers om daar waar nodig extra krullen toe te voegen. Breng met de vingers een kleine hoeveelheid gladmakend serum of een styling balsem op de nieuw gevormde krullen aan voor meer definitie en besproei het geheel lichtjes met een haarspray ter versteviging. Het uiteindelijke kapsel is mild en sexy, precies zoals Marilyn Monroe dit was.
 
Haar: Clipso Artistic Team
Collectie: Curl and Shine
Make-up: Soraya Isaacs
Styling: Ziad Ghanem
Photography: Martin Evening