Claudia

John Beerens Haarstudio

  • Claudia 1
  • Claudia 3

 
De introductie van Claudia stelt verschillende poses tentoon doorheen de foto’s en nodigt de toeschouwer uit om de veelzijdigheid van de typische snit te zien. De vrolijkheid van dit informele beeld kan eveneens opgedirkt worden met formele kledij en accessoires.
 
Claudia doet alle hoofden naar zich toe draaien met de charme van goud-rode draden bovenop de diepere kopertinten van haar haar. Dit verrukkelijke kapsel is getextureerd in laagjes en verdeeld in een zijdelingse scheiding met heel veel veerkracht aan beide zijden. De achterkant is lichtjes onder gekamd, waarbij u voorzichtig bent zodat u de stukjes haar ziet die op elkaar liggen.
 
Zoals u op de foto’s ziet, kunnen de zijkanten naast het gezicht geplaatst worden met de pony die schuin over het voorhoofd helt of dichter tegen de zijkant van de slaap gekamd is.
 
De zijkanten kunnen eveneens naar achter gekamd worden, zodat de oren bloot zijn en zodat u een onbezorgde lijn ziet van de achterkant, net als een deel van een lichtkring. Een complete illustratie van dit kapsel waar u het geheel van het ovalen gezicht van Claudia ziet is duidelijk op de laatste foto. De haarpunten zijn onder de oren en richting gezicht gekamd.
 
De bovenkant rust op het andere haar in plaats van op het voorhoofd. Sportief en echt iets voor u. Gebruik gel en uw ronde borstel voor deze trendy look.
 
Model: Claudia (medewerkster John Beerens Haarstudio)
Fotografie: Paul Bekkers
Haar: Team John Beerens Haarstudio
Visagie: TeamJohn Beerens Haarstudio voor Pupa
Producten: Ambassadeur