"The Fake Romance" van Sanké

  • vrouwelijk kapsel
  • boblijn kapsel met een korte franjepartij
  • romantisch kapsel op kraaglengte

 
Romantiek (geďnspireerd op "the Victorian age") is weer helemaal in op de diverse catwalks dit voorjaar. Maar romantiek heeft heden ten dage een bittere bijklank gekregen. De vrouwen van tegenwoordig zijn de laatste jaren als het ware geconditioneerd om powerwomen te zijn en zullen niet vlug geneigd zijn om aan power in te boeten.
 
Vandaar dat de nieuwe kapselcollectie van Sanké, Belgische haarmode, dit thema aankaart en "The Fake Romance Collection" op de wereld loslaat.
 
De kapsels zijn allemaal geďnspireerd op zeer vrouwelijke boblijnen en worden gekenmerkt door langere lengtes op het bovenhoofd en volumes die zich achter de oren bevinden. Deze volumes worden romantischer gemaakt en benadrukt door softe krulbewegingen die in schril contrast staan met de franjepartijen vooraan.
 
De kortgeknipte botte franjepartij van elk kapsel is een duidelijke uitvloeier van "the powerwoman" image. Maar de 2de zachte, transparante franje die erover valt, laat voorzichtig de romantische kant van elke moderne vrouw tot leven komen.
 
Ook de kleuren bijven dit seizoen vrouwelijk mooi. Warme bruine tinten blijven ook dit seizoen de boventoon voeren, eventueel gecombineerd met karamel of honingtinten.
 
"The Fake Romance Collection" is een collectie voor elke power vrouw die niet bang is om haar zachte kant te laten zien
 
Sanké - Belgische Haarmode