U bent hier:   Home  ›  Hoe  ›  Haar Vlechten  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Naar achter gevlochten kapsel

gevlochten kapsel Hoe creëer ik het “naar achter gevlochten” kapsel voor krullend haar?
 
Stap 1: Neem een stukje haar van 2 à 5 cm bij de rand van je haarlijn in het midden van je hoofd net boven je voorhoofd. Vlecht het haar in de richting van je kruin.
 
Stap 2: Zet de vlecht vast met een schuifspeld. Spreid daarbij de vlecht met één beentje van de speld op elke kant van de vlecht. Duw de speld voorzichtig recht naar beneden en druk daarna de speld naar voor en in de vlecht, waarbij je de speld bedekt met het haar van de vlecht.
 
Stap 3: Herhaal met gelijkmatige deeltjes haar aan elke kant van de bestaande middenvlecht. Doe één vlecht aan de linkerkant en een andere aan de rechterkant. Maak vast zoals beschreven in stap 2.
 
Stap 4: Je vlecht is nu compleet. Schud je krullen wat op en je bent er klaar voor.
 
TIP: Verse bloemen maken deze look compleet. Steek gewoon je favoriete bloem op het einde van de vlecht die zich het dichtst bij de kruin bevindt.
 
Om méér te weten te komen over het kappen van krullend haar, kan je een kijkje nemen op www.strictlycurls.com. Daar kan je als lezer leren hoe je 14 verschillende kapsels voor krullend haar zelf kan creëren.
 
©Kapsels.net
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact