U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Krullend Haar  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Pony en Brylcreem voor krullend haar

Vraag: Ik heb een dikke bos krullend/pluizend haar. Het reikt tot over mijn bh-bandje en ik heb mijn haar al heel lang zo. Nu wil ik graag een pony, maar ik weet niet of die me zou staan. Ik heb een aardig kort voorhoofd en dus een grote bos haar. Zou een pony passen bij mijn gezicht?
 
Een schuine pony vind ik sowieso niks, omdat ik een bril draag. En nog een vraagje: is Brylcreem eigenlijk slecht voor je haar? Sommige kappers vinden dit slecht en anderen dan weer goed.

 
pot brylcreem Antwoord: Je wil graag een pony omdat je iets anders wil met je haar. Maar omdat je krullend en pluizend haar hebt, zou ik alleen voor een pony kiezen als je besluit om die dagelijks met een stijltang te stijlen. Doe je dit niet, dan zal de pony opkrullen, waardoor hij veel korter oogt en minder mooi valt.
 
Brylcreem is in principe niet slecht voor je haar, maar werkt zeker niet verzorgend. Als dat is wat je wil, dan gebruik je beter de Silk Infusion van CHI. Dit is een olieachtig product dat je haar niet vet maakt en niet verzwaart, maar wel optimaal verzorgt en het vochtgehalte in je haar op peil brengt.
 
Wanneer je Brylcreem gebruikt, moet je wel opletten dat je je haar 2 of 3 keer wast, anders heb je het product er totaal niet uitgewassen. Dan legt het telkens een laagje over je haar, waardoor je haar dof, droog en stug wordt en waardoor je op de duur roos kan ontwikkelen, omdat je haar nooit echt schoon is.
 
Dus mijn advies is de CHI Silk Infusion en een ander stylingproduct om je haar in model te brengen. Voor advies kan je ook terecht op de webshop johnbeerens.com Daar kan je alle info vinden over haarverzorgingsproducten van Farouk Systems USA en kan je de producten bestellen en eventueel laten thuisbezorgen.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact