Afrikaans haar wassen

Afrikaans jongetje
 
Vraag: Ik heb een Afrikaanse zoon van 1 maand oud en men heeft mij gezegd dat ik zijn haar beter niet was met {merknaam weggelaten} baby producten. Wat zou ik dan wl moeten gebruiken om de zachtheid van zijn haar te behouden?
 
Antwoord: Na wat ik al allemaal gelezen heb, kan ik toch wel zeggen dat het merk dat jij noemt heleml niet schadelijk is voor het haar van je kind. Je moet wl zorgen dat je het haar niet t veel wast. Het haar van babys moet niet mr dan maximum een aantal keer per week gewassen worden.
 
Aan de andere kant zou je het haar van je baby wl dagelijks moeten conditionen om het zacht te houden en ervoor te zorgen dat het niet gaat klitten. Maak dat je een kam met wijde tanden gebruikt bij elke kambeurt en kam het nooit als het droog is of maak het wat nat om het te kammen. Als het haar van je baby moet gekamd worden, gebruik dan een conditioner om er zeker van te zijn dat het zacht en handelbaar blijft.
 
Als je cht enkele producten wil vinden die speciaal bestemd zijn voor het haar van kinderen van Afrikaanse origine, dan kan je gewoonlijk een gamma producten aantreffen in je lokale supermarkt. Wij bevelen gn specifieke producten of merken aan. Toch kan ik zeggen dat het merk dat je daarnet vermeld hebt, volledig veilig is voor je kind en alle allergien en gevoeligheden uitsluit.
 
©Kapsels.net
Foto: Gelpi/Shutterstock
 
Zie ook: Hoe het haar van een baby wassen