pixel
 U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haarverlies  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
kapsels op Hairfinder.com
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
Kapsels proberen
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel pixel
pixel
pixel

Verlies van haar, wenkbrauwen en wimpers

Vraag: Ik weet niet meer wat ik moet doen, mijn haar wordt maar dunner en dunner. Het was al aan het uitdunnen vóór ik de anticonceptiepil nam, maar nu is het nog erger. Ik voelde me rot, had stemmingswisselingen, was depressief, wat je ook noemde, ik had het en de anticonceptiepil – die ik nu nog steeds neem – heeft me bij dit alles geholpen, maar nu is er dus dit haarprobleem.
 
Ik eet gezond, met veel proteďnen en groenten en neem ook vitaminen. Nu verlies ik ook al mijn wenkbrauwen en wimpers en dit is pas zo sinds ik de pil begon te nemen, zo’n 7 maanden geleden. Ik heb mijn bloed laten analyseren en alles is OK, inclusief schildklier- en freeT4waarden. Een hormonale test kon men niet uitvoeren omdat ik de pil neem. Deze situatie is krankzinnig. Ik ben pas 43 jaar en word kaal. Help me alsjeblief.

 
Antwoord: Eerst en vooral heb ik met je te doen als ik hoor hoeveel problemen je hebt. Ik kan me inbeelden hoe frustrerend het is om de oorzaak van je haarverlies maar niet te vinden en hoe machteloos je moet zijn om daarmee om te gaan.
 
Ik moet je echter meedelen dat dit géén onderwerp is waarover een kapper jou advies kan geven. Kappers zijn getraind en bevoegd om tekenen van mogelijke medische problemen te herkennen, zodat ze hun klanten naar een dokter kunnen sturen. We zijn erkend om haar te behandelen en te verzorgen van zodra het uit de hoofdhuid steekt, maar we zijn niet bevoegd of gekwalificeerd om je te adviseren omtrent de oorzaak of behandeling van welke vorm van haarverlies dan ook.
 
Het klinkt in jouw geval wel alsof je reeds medisch advies gevraagd hebt, dus blijf dit spoor alsjeblief volgen. Ik zou je willen de raad geven om het advies van een dermatoloog in te winnen, want die is gekwalificeerd om alle vormen van alopecia (haarverlies) te diagnosticeren en te behandelen. Een dermatoloog zou het bést moeten in staat zijn om je te helpen met zowel de oorzaak als de behandeling van je haarverlies.
 
Ik wens je alle succes toe! Laat de moed niet zakken, meid! Ik ben er zéker van dat je dokter je kan helpen.
 
Behandeling tegen haaruitval
 
Gratis kapsels tester
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact