Extensions aangebracht met een laser

Extensions
Foto: Morumotto/Shutterstock
Vraag: Ik denk aan extensions. Ik woon in Cyprus en het kapsalon dat ik gevonden heb waar ze dat doen, brengt die aan met de laser. Is dit gebruikelijk en zou jij het aanraden? Er werd mij gezegd dat ze 6 maanden zullen meegaan.
 
Antwoord: Persoonlijk heb ik nog niet gehoord over extensions die aangebracht worden via een lasertechniek, alhoewel ik vermoed dat het een evolutie is van de fusiemethode die de laatste tien jaar ingang gevonden heeft. Ik heb zelfs géén verwijzingen naar deze techniek gevonden tijdens mijn research.
 
Daarom kan ik deze methode niet aanbevelen of afbreken. Het getuigt echter van gezond verstand als je je goed informeert over een nieuwe methode vooraleer die te gebruiken, vooral als het dan over een behandeling gaat die lang meegaat.
 
Ga naar het kapsalon en vraag of de kapper je deze methode wil uitleggen. Vraag eveneens hoe lang de kapper deze techniek reeds toepast en of je enkele voorbeelden van zijn werk kan zien. Vraag naar referenties van klanten die op dezelfde manier behandeld werden en vraag hen of ze de resultaten leuk vonden en of die waren zoals beloofd.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Hoelang duurt het om extensions aan te brengen?