U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Koperkleur Verwijderen

Vraag: Ik had redelijk lichtblond haar en in het kapsalon is er een biologische kleurspoeling opgezet, dit was een 5.53. Ik had gezegd dat ik liever niets met rood of koper had en nu hebben ze er toch iets met rood opgezet. Ik weet niet hoe het komt, maar mijn haar is meer naar de koperachtige kant gegaan en dat vind ik helemaal niet mooi.
 
Mijn vraag is: moet ik er een 5.1 laten opzetten? Ik wil echt dat de koperkleur weggaat. Het moet gewoon een mooie bruine egale kleur zijn. Wat is jouw advies?

 
Antwoord: Wanneer de kleur té koper is voor jou, dan zou je een verf kunnen gebruiken die de koperkleur eruit haalt. Blauwe kleurpigmenten neutraliseren koper, dus dat pigment moet dan in de verf aanwezig zijn.
 
Om er zeker van te zijn dat de verf mooi dekkend is, zou ik ook een tint donkerder kiezen. Dan neutraliseert die het koper zeker.
 
Je kan het best wel naar een professioneel salon gaan. Zij hebben alle kleuren op voorraad en kunnen dus elke kleur voor je maken.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact