Joanna Garcia Kapsels

Joanna Garcia kapsel
Joanna Garcia - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Vraag: Ik heb geprobeerd om de leuke golven te bekomen van Cheyenne uit “Reba” (Joanna Garcia) en van Amanda Bynes uit “What I Like about You.” Ze zijn aardig en golvend en blijven perfect golvend.
 
Heb je er énig idee van hoe je zo’n golven kan krijgen? Ik heb een spiraalkrultang geprobeerd, maar dat resulteert in spiralen en niet in golven. Help me alsjeblief.

 
Antwoord: Wel, ik zou eerst en vooral willen zeggen tegen jou dat de kapsels die je ziet in shows zoals “Wat I Like about You” en “Reba” voortdurend bijgewerkt worden tussen de scènes in door een team van kappers, zodat ze er steeds ‘fris’ uitzien.
 
In het échte leven, waar de méésten onder ons géén team van kappers rond zich hebben om ons op onze wenken te bedienen, kunnen kapsels wel een beetje minder lang meegaan.
 
Dit gezegd zijnde, heb ik opnieuw naar foto’s en episodes van “Reba” gekeken en ik geloof dat de succesformule voor de zachte, romantische golven zoals ze in de show gedragen worden door Joanna Garcia, het gebruik van een rollerset is. In feite zou ik voor een lang gedragen kapsel aanraden dat je je haar wast en dan de grootst mogelijke rollers die je kan vinden gebruikt.
 
Amanda Bynes kapsel
Amanda Bynes - Foto: Tinseltown/Shutterstock
Gebruik bij het inrollen van het haar een stylinggel met sterke fixatie en laat het drogen onder een droogkap (of laat het gewoon drogen aan de lucht, maar weet dat dit héél wat tijd zal vragen) om een lang blijvende zachte krul/golf in het lange haar te creëren.
 
Na het uitkammen van de droge krullen met behulp van een kam met wijde tanden, kan je een klein beetje gladmakend serum gebruiken om de krullen afzonderlijk af te tekenen.
 
Zie ook: Meer over golvend en krullend haar