U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haarverf die afgeeft

Vraag: Sinds vele jaren kleur ik mijn haar en ben ik heel tevreden. Het laatste jaar blijft mijn haar afgeven tot de volgende verfbeurt. Dit houdt in dat mijn kussensloop en mijn dekbedhoes er na enkele dagen smoezelig uitzien, zelfs het kanten randje van mijn nachtpon ziet er vies uit. Dit is erg lastig.
 
Ik heb een tube verf met aparte waterstofperoxide gekocht op advies, maar dit helpt niet. Wat kan de oorzaak zijn? Is het mogelijk dat een regelmatig saunabezoek ervoor zorgt dat de poriŽn sneller opengaan? Graag uw advies.

 
Antwoord: Dit kan inderdaad voorkomen bij wat warmere kleuren. Het is belangrijk dat je je haar grondig uitspoelt en dat je de haarschubben sluit met een conditioner. Dan geeft een kwalitatief hoogwaardige verf niet meer af, behalve wanneer je je haar natmaakt, maar dit is onvermijdelijk met donkere en warme kleuren.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact