U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Extensions  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haarlengte voor extensions

Ik kreeg chemotherapie en daardoor had ik haaruitval. Nu heb ik een haarlengte van ongeveer 13 cm. Kan ik met deze haarlengte extensions dragen? En wat voor kapsel kan ik dan hebben? Ik heb echt raad nodig voor mijn haar. Ik weet namelijk echt niet hoe ik mijn haar kan doen. Vorig jaar droeg ik een pruik omdat ik nog kaal was. Nu de school gaat beginnen, wil ik een mooi kapsel. Kunt u me alstublieft helpen? Ik hebt echt raad nodig.
 
Antwoord: Extensions kan je al zetten vanaf 8 cm, dus is jouw haar er zeker wel lang genoeg voor. Alleen is de vraag of je bovenop genoeg dekhaar hebt om over de extensions te laten vallen. Het mooiste is natuurlijk wel dat je de extensions niet ziet. Dus moet je bovenop genoeg haar hebben.
 
Omdat de extensions aan je eigen haar zitten, moet je haar ook sterk genoeg zijn om die te kunnen dragen. Omdat je chemo gehad hebt, kan het zijn dat je haar nog niet sterk genoeg is, maar dit is via e-mail moeilijk te beoordelen. Als je dat fijn vindt, mag je altijd bij ons in het kapsalon komen, zodat we eens goed naar je haar kunnen kijken. We kunnen je dan een persoonlijk advies geven en zien of extensions bij jou mogelijk zijn of niet. Dit kan geheel gratis en nog voordat de scholen opnieuw starten.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact