U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Eigen haarkleur terugkrijgen

Vraag: Ik ben een vrouw van 43 jaar en heb van nature lichtblond haar. Sinds juli 2006 is het nu echter donker. Ik heb het verschillende keren laten verven omdat het blond erdoorheen kwam, maar nu wil ik mijn eigen haarkleur weer terug omdat ik het té vaak moest verven. Mijn kapster begon met het trekken van plukken door zo’n mutsje, maar ze trok zo het haar uit mijn hoofd, dus is ze gelijk gestopt. Door mijn haar té frequent te verven is het behoorlijk dun geworden, maar toch wil ik terug naar blond.
 
Hoelang moet ik nog wachten om het weer blond te laten verven? Kan ik iets doen om mijn haar in elk geval opnieuw dikker en voller te laten worden?
Dit zijn mijn twee belangrijkste vragen.

 
Antwoord: Ik ken de lengte van je haren niet, maar een mogelijkheid is om je haar wat voller te maken met een volumebehandeling met extensions. Je kan ook producten gebruiken die je haar wat voller maken. Zo hebben wij hier de thickning lijn; deze lijn is speciaal voor mensen met wat dunner haar. Door veelvuldig gebruik van deze lijn zal je haar voller en dikker aanvoelen.
 
Om je blonde kleur terug te krijgen kun je met folies gaan werken. Doordat je iedere keer opnieuw folies erin zet, wordt je haar over het algemeen lichter. Door middel van de folies krijg je ook een gemęleerd effect; dit is vaak het natuurlijkst.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact