Cellofaanbehandeling

Behandeling van het haar voor meer glans
Afbeelding: Depositphotos
Vraag: Mijn vrouw is zwart en men heeft haar een cellofaanbehandeling voorgesteld voor haar haar en ze wil dit héél graag. Maar ze heeft moeite om een betrouwbaar schoonheidsspecialist te vinden.
 
Kan ze cellofaan kopen om zelf te gebruiken? Indien ja, waar dan wel?

 
Antwoord: De cellofaanbehandeling is een conditioningbehandeling op basis van proteïnen en een heldere glanskleuring, bedoeld om glans en zachtheid aan het haar te geven zodat het er zijdezacht en gezond uitziet en ook zo aanvoelt.
 
Je vrouw zou deze producten vermoedelijk in de dichtstbijzijnde schoonheidszaak kunnen vinden, maar men zal haar die producten misschien niet willen verkopen voor thuisgebruik als ze ingrediënten bevatten die volgens de raad van schoonheidsspecialisten (of welke overkoepelende kappersvereniging dan ook in jouw streek) risico’s inhouden voor niet getrainde personen.
 
Als je vrouw al tevergeefs gezocht heeft in zo’n schoonheidszaak, dan kan ze wellicht online vinden wat ze zoekt. In het slechtste geval ( en met de minste waarschijnlijkheid van succes) zal ze er misschien in slagen om de materialen en producten te halen bij een lokaal kapsalon als ze daar ergens een goede vriendin kent.
 
©Kapsels.net
 
Zie ook: Behandelingen voor glanzend haar