U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Kleuren  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Haar Terug Blond Verven

Vraag: Mijn natuurlijke kleur is donkerblond, maar ik verf mijn haar altijd blond met Wella Koleston Perfect 9/0; nu wil ik eens bruin proberen en dit met 7/7 of 7/73 van hetzelfde merk maar ik ben hl erg aan het twijfelen. Kan ik mijn haar daarna gewoon terug blond verven en indien ja, hoe dan?
 
Liefst zonder oranje of groene plukken of iets dergelijks. Ik zou waarschijnlijk ook wat blonde plukjes bij mijn bruin haar willen hebben, het zou me goed staan, kan dat gewoon of niet?

 
Antwoord: Van blond 9/0 naar een 7/7 of 7/73 gaan zou ik niet zelf gaan doen. Wella heeft namelijk vrij matte kleuren en wanneer je die kleuren zelf gaat toepassen zonder er warmte aan toe te voegen, zal je haar waarschijnlijk groenig worden.
 
Wella Koleston perfect haarkleuring

Het is moeilijk om zelf van blond naar donker te gaan. En je moet het zelf weten, maar als je dan weer naar blond haar wil gaan, gaat dat niet meteen. Je moet het dan weer een paar keer kleuren om dezelfde mooie blonde tint terug te krijgen.
 
Dus het kn wel, maar ik zou je adviseren om het bij een kapper te laten doen. En je moet ook rekening houden met het feit dat de donkere kleur sneller zal teruglopen op een lichte ondergrond, je zal je haar dus vaker moeten kleuren.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact