U bent hier:   Home  ›  Vragen over Haar  ›  Vragen over Haar Verven  › 
kapsels Kapsels.net
Haar, Kapsels & Mode
 
pixel
pixel


 
Kapsels proberen

 
pixel pixel
pixel
pixel

Blauw haar ontkleuren

Vraag: Ik heb een vraagje over het ontkleuren van mijn haar. Op dit moment heb ik een aantal verschillende kleuren in mijn haar, zoals rood (dat een beetje vervaagd is), (donker/licht)blauw en bruin. Ik wil mijn haar volledig blond en wil het dus gaan ontkleuren. Hoe zal dit gaan met die blauwe kleur?
 
Ik weet dat rood nooit helemaal mooi wordt en dat je dit dus moet inkleuren met een andere verf. Maar weet u misschien wat er met de blauwe kleur gaat gebeuren wanneer ik daar blondering over doe?

 
Antwoord: Blauw is een koele kleur, dus daar zal je een warme blonde kleur overheen moeten zetten om het mooi te krijgen. Een rode kleur blond maken is echt wel een stuk lastiger. Ik zou je adviseren om naar een kapsalon te gaan. Daar hebben ze alle kleuren vast in voorraad, zodat ze onmiddellijk kunnen reageren wanneer de kleur er niet mooi onderuit komt.
 
Je bent ook van harte welkom in ons salon in Tilburg voor advies en we kunnen je haar natuurlijk ook verven. Bel of mail ons even om een afspraak te maken.
 
Haar vragen & antwoorden
 


 
 

 
 

 
pixel
pixel
  Home        Linken        Virtuele Kapsels        Kapsels        Vraag en Antwoord        Knipcursus        Site Map        Privacy        Disclaimer         Contact